• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Demografska obnova, prijedlog Vladi RHdemografska_obnova

Kako riješiti demografsku obnovu useljavanjem? HČSP podržava useljavanje bijelih kršćana iz Južne Afrike, kako su to u praksi već pokazale zemlje poput Mađarske, Bugarske i Gruzije. Naša demografska obnova ne ovisi samo o poboljšanju uvjeta života i zapošljavanju mladih Hrvata, ako želimo da se Hrvatska demografski obnovi, trebamo razmisliti o useljavanju “svježe krvi”, ali pod našim uvijetima, bez neoliberalnih quasi multikulturalizma.

Premijer Bugarske sastat će se s delegacijom jednog od najvećih komercijalnih sindikata u Južnoj Africi u lipnju ove godine s ciljem istraživanja mogućnosti afričkih poljoprivrednika u toj zemlji.

Ova dramatična vijest objavljena je ovog tjedna u priopćenju koje je izdalo Bennie van Zyl voditelj TAU-SA (prije poznat kao Transvaal poljoprivredna unija Južne Afrike, ali koji sada koristi samo kraticu).

Prema tiskovnoj izjavi TAU-SA, poziv na sastanak s premijerom i Bugarskim kabinetom dio je niza misije za utvrđivanje činjenica u kojima je poljoprivredna unija trenutačno angažirana.

Turneja u Bugarskoj trajat će od sredine do kraja lipnja 2016., a započet će odmah nakon još jedne turneje TAU-SA planirane za državu Gruziju, gdje se već pola milijuna poljoprivrednika Afrikanera već obrađuje i uzgaja.

“U međuvremenu, Bugarska je također pružila TAU-SA da dođu i dožive  zemlju i da vidi kakve su mogućnosti da tu budu”, rekao je Van Zyl u priopćenju.

“Ovo će biti nešto novo za nas i priliku da proširimo našu viziju i procjenjujemo tu zemlju kao moguće preseljenje”, nastavio je.

Privremeni program uključuje službene sastanke s premijerom i drugim članovima kabineta, te obilazak sela kako bi se upoznali s lokalnim gradonačelnicima i poljoprivrednicima kako bi proučili lokalne metode uzgoja i robu.

Istodobno, članak na web stranici Project Nova Europe (PNE) objavio je da će delegacija TAU-SA, koju čine predsjednik te organizacije Louis Meinties i njegov pomoćni generalni direktor Henk van de Graaf, idu u Mađarsku tijekom prošlog tjedana u veljači.

Ta će činjenica TAU-SA  biti sastanak s lokalnim vlastima u Mađarskoj koji su već izrazili želju da afrički seljaci zauzimaju upražnjena i raspoloživa gospodarstva.

Mađarska misija za utvrđivanje činjenica potječe iz projekta Nova Europe, a financirana su u cijelosti od strane fondova iz cijelog svijeta. Dosadašnja suradnja bila je toliko uspješna da je omogućila da se misija TAU-SA proširuje od samo jednog delegata na dva.

Međutim, kako je žalba izišla projekt Nova Europa kontaktirali su brojni bijelci Južne Afrike koji nisu bili poljoprivrednici, koji su također tražili da napuste tu zemlju.

Kao odgovor na te zahtjeve, na web stranici je objavljeno kako projekt Team Nova Europe razmatra kanale kojima bi državljani koji nisu članice EU koji nisu poljoprivrednici mogli biti u mogućnosti da se presele u istočnu Europu. Daljnje pojedinosti možete pronaći  na stranicama PNE.

Bilo koji južnoafrički građani krščani zainteresirani za bugarske ili gruzijske ture mogu se obratiti generalnom direktoru TAU-SA Bennie van Zyl preko web stranice ove organizacije.
Hrvatska vlada bi trebala razmotriti ove nove mogućnosti naseljavanja praznih prostora u Republici Hrvatskoj ljudima koji su kulturološki i religijski bliski nama i samim time puno adaptibilniji od pripadnika drugih kultura i religija, smatra HČSP. U suprotnom kroz nekoliko godina Hrvatskoj se može dogoditi da hrvatski narod postane manjina u svojoj državi, kao što se to trenutno događa u neoliberalnim zemljama kao što su Engleska, Francuska i Njemačka.

Bog i Hrvati.
Za Dom!