• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ TE BOLJU I USPJEŠNIJU 2021. GODINU OD SRCA VAM ŽELI HČSP



Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta, svim dužnosnicima, članicama, članovima i simpatizerima HČSP-a, Vašim obiteljima, vjernicima i ljudima dobre volje, a posebno onima koji boluju ili se oporavljaju od ovog svima nama nametnutog virusa COVIDA-19 uz želje za što bržim ozdravljenjem i oporavkom od srca želim čestit i Blagoslovljen Božić te bolju i sretniju Novu 2021. godinu u ime Hrvatske čiste stranke prava i svoje osobno.

Božić govori o ljubavi koju Bog ima prema nama. Božić je blagdan Božje ljubavi koja je sišla na zemlju za svakoga od nas, kako se nitko na ovoj zemlji ne bi osjećao sam, napušten, nesretan. Božić je blagdan za sve, radost za sve, mir za sve.

Neka ove riječi nade i utjehe budu upućene prvenstveno bolesnima, siromašnima, nezaposlenima i nesretnima te velikom broju od preko 300.000 Hrvatica i Hrvata koji su u samo nekoliko godina na našu veliku žalost napustili domovinu i otišli u potragu za boljim životom. Uz želje da se što prije vrate u svoju domovinu Hrvatsku.

Počasni predsjednik HČSP-a i politički tajnik

Davor Trbuha