• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Božidar Alić drugi na listi u prvoj izbornoj jediniciPlakat B.Alić-mala
Božidar Alić odigrao je preko stotinu glavnih uloga u teatru, na engleskom, njemačkom, talijanskom i materinjem hrvatskom, 2000 radijskih predstava, 10 glavnih uloga na televiziji i filmu ne računajući epizodne uloge, snimio je CD sa Matijom Dedićem u produkciji Croatia Recordsa: „Dopo l’amore“, isto tako, napisao je, režirao i igrao monodramu „Nihil Horvat“, čija praizvedba je bila u kazalištu „Vidra“, a dvije predstave igrane su u Herceg- Bosni.

Božidar Alić se okušao pišući kolumne za Globus: „Zapisi jednog konobara naizust“, kolumne za „Večernji list“, „Konturu“ i dnevno.hr („Osuđen na doživotnu Hrvatsku“). Radio je čak i kao konobar „kod Drageca“ u MUO na Kazališnom trgu u večernjoj smjeni. Dobio je sve moguće nagrade, a najdraža mu je priznanje Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, član je HAZUD-a i HNES-a.

Pristajemo li na to da postoji jedino i isključivo raseljena Hrvatska, bez Matice Domaje, kojom trenutno vlada jugosrpskoudbaškopartizanska klika?!?

Pristajemo li na to da službeni jezik u Hrvatskoj bude srpski, ili u najboljem slučaju srpsko-hrvatski?!?

Pristajemo li na to da mi Hrvati u našoj domovini Hrvatskoj budemo samo obespravljena manjina?!?

Pristajemo li na to da Hrvatska bude samo san nas živućih Hrvata, a u stvarnosti da je više nema… nikako i ni u kojem smislu!

Ja ne pristajem, a vjerujem niti Ti dragi suborče, koji ovo upravo čitaš.

IN TE DOMINE SPERAVI !
U TE SE GOSPODINE UZDAM !
Vjerujem puku svojem Hrvatskom !
Vjerujem narodu mojem, osiromašenom, protjeranom… ranama njegovim…
grobištima, svetištima i ratištima

Bog i Hrvati ! Za Dom spremni !