• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Ante Milić predsjednik Mladeži HČSP-a SDŽMladez-st-MG_0556
Dana 13. ožujka 2013. u prostorijama HČSP-a grada Splita održan je Izborni zbor Mladeži HČSP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju. Za predsjednika županijske Mladeži HČSP-a izabran je Ante Milić, za dopredsjednike su izabrani Tomislav Tešija i Mladen Milić,za tajnika je izabran Luka Ivanković,te za rizničarku Anđela Vukušić.

Zbor je otvorio predsjednik županijskog vijeća i član Glavnog stana HČSP-a gosp. Marko Skejo koji se zahvalio Mladeži na dosadašnjim aktivnostima,dao punu potporu u radu, te ih upoznao s osnovnim smjernicama rada podružnice i predstojećim aktivnostima vezanim uz lokalne izbore. Nazočnima se obratio i tajnik županijskog vijeća gosp. Milan Lažeta zaželjevši novom sazivu predsjedništva županijske mladeži uspjeh u daljnjem radu,te obećao potporu u svim aktivnostima.

Na kraju Zbora nazočnima se obratio i novoizabrani predsjednik županijske Mladeži HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Milić. On se zahvalio članovima Mladeži na ukazanom povjerenju, te je iznio kratke crte programa Mladeži HČSP-a. Milić je konstatirao da je Mladež HČSP-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji u velikom usponu, da ima stalan priljev članstva, te da se za nadolazeće lokalne izbore očekuje vrlo dobar rezultat. Određeni su novi termini sastanaka Mladeži,te se sve informacije vezane za aktivnosti mogu dobiti u sjedištu stranke na adresi Marulićeva 6, na tel:021/343-406.

Bog i Hrvati !