• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Ako SDP potiče, zašto HDZ tolerira velikosrpsku politikuHČSP jumbo-3
Nakon njemačke presude udbašima i zločinačkoj komunističkoj ideologiji za državni terorizam, bilo je za očekivati isprike za zločine i pokretanje postupka odgovornosti prema slijednicima komunističke partije. Umjesto lustracije u tijeku je novi natifašistički ustanak svih hrvatskih neprijatelja. Unutarnje neprijatelje vodi i organizira SDP a, vanjske kordinira i potiče, četnička politika iz Beograda. Dva antifašistička oka u istoj glavi, komunistički i četnički, funkcioniraju uigrano i djeluju složno kada treba rušiti Hrvatsku.Legendarnu hrvatsku šutnju nije uspjela prekinuti ni povijesna presuda komunizmu i Jugoslaviji.

Srpska politika se oduvijek pa i danas bazira na lažima, mitovima, nasilju i prevarama. Iste principe njeguju i komunisti, pa i onda kada se lažno predstavljaju kao socijaldemokrati ili još lažnije kao antifašisti. Jedni i drugi, sustavno i bezočno lažu, kradu, ubijaju, progone, a pri tome svetački propovijedaju bratstvo, jedinstvo, slobodu i demokraciju. Lažni komunističko-četnički antifašisti i kada čine, potiču ili brane najveće zločine i zločince, prijetvorno glume vitezove slobode, mira i demokracije, a naivni Hrvati to ne shvaćaju. Srbi nakon svih zločina u Domovinskom ratu, opet uhićuju Hrvate, umjesto da Hrvati privedu pravdi sve zločince, četnike koji su klali i pljačkali u agresiji na Hrvatsku. Srbi opet oskrvnjuju spomenike hrvatskim braniteljima, umjesto da Hrvati sruše spomenike četnicima. Ništa čudno u ovoj zemlji čudesa u kojoj četnici rade u policiji, sudstvu, odvjetništvu, a branitelji pune zatvore, bolnice i groblja.

Zamaskirani članovi tzv. antifa, zapravo SDP- ov podmladak, svojom, crvenom bojom oštećuju spomenike hrvatskim braniteljima, vrijeđaju biskupe,napadaju crkvu… zapravo rade isto što i Srbi. SDP prema politici koju vodi i kadrovima koje promovira, nije hrvatska već srpska partija. SDP očito provodi istu politiku kordiniranu s drugovima iz Beograda, koja ima za cilj diskreditaciju Domovinkog rata, branitelja i Hrvatske. Milanović i Vučić isto manipuliraju činjenicama, isto krivotvore povijest, isto vrijeđaju, jer zapravo i pripadaju istom antifašističkom, komunističko- udbaškom miljeu s pojačanim jakim četničkim začinom.

Ovih dana, 23. kolovoza se obilježava dan sijećanja na žrtve totalitarnih režima, zapravo je to dan antikomunizma. Tko antikomunizam u Hrvatskoj uopće obilježava? Osjeća li se u javnom životu i službenoj politici da je na vlasti HDZ ? Da li je SDP i kada sišao s vlasti? Osim vijenca, koje će prijetvorno položiti rijetki dužnosnici, jer smo usred izborne kampanje, što će još vlast učiniti vladajući manekeni, u odnosu na osudu komunizma i na nabujali povampireni četnički antifašizam? Organizatori, zaštitnici, nalogodavci i financijeri udbinih ubojica su na svim funkcijama. Truju nas, lažu i vrijeđaju, svakodnevno sa naslovnica vodećih medija i sa svih televizija, a posebno javne kuće zvane HTV. U krvlju stvorenoj Hrvatskoj udbaški arhiv i dalje čuva SDP, stranka sljednica zločinačke komunističke partije, ta zločinačka organizacija kojoj bi u svakoj demokratskoj zemlji bilo zabranjeno djelovanje jer je provodila državni terorizam i ubijala domoljube. Umjesto pokretanja postupka odgovornosti za državni terorizam, komunisti su favoriti i ovih izbora. Posebno radi pravila po kojima se odigravaju izbori i sudaca koji određuju pobjednika. Sportski rečeno izbori bi trebali biti trka na 100 metara. U okupiranoj Hrvatskoj trči se na način da SDP-ovi udbaši na izborima startaju sa 70 metara, medijski favorizirani Most sa 60, a opet prihvatljivi, umiveni i uškopljeni HDZ sa 50 metara.

Domoljubi, pravaši, Hrvati i ovaj put u poštenu utrku startaju s nule , uz to još i zavezanih ruku, nogu i usta. Preventivno, treba ih zavezati, jer nikada se ne zna sa ustašama, oni skaču 50 metara s mjesta, a 100 metara istrčavaju za 5 skundi, pa bi mogli učiniti čudo i pobjediti, ukoliko ih se nesputane pusti u bitku. Zato su za četiri godine djelovanja, dobili čak pet minuta prostora u negledljivom terminu i na negledljivom programu glavne medijske javne kuće. Ne smije Hrvat na HTV, što da dođe baci koplje i pobjedi? Zar nisu dovoljno upozorenje hrvatski sportaši, koji pobjeđuju bez podrške države. Ako su pobjede sportaša promakle vladajućim elitama, e ne će to ponoviti sa rodoljubima, braniteljima i pravašima na izborima. Tamo se već zna pobjednik, za razliku od Olimpijade.

Drsko je osvojiti deset olimpijskih medalja i to većinom bez potpore države Što oni misle da su u Oluji. Sport jedina hrvatska svjetla točka, jer je rezultat sportaša mjerljiv, a suci su stranci. Zato sportaše prati ista sudbina kao branitelje, dive im se moćnici, samo dok se treba slikati s njima, a onda im ni nagradu ne isplate kada se kamere ugase. Sportaši imaju osobnost, snagu i vjeru u ono što rade. Kukavni hrvatski vlastodršci, bez znanja, karaktera i vjere, provode naloge moćnika, zapravo svojih gospodara. Tako im Srbi s četnikom predsjednikom i četnikom premijerom zapovijedaju i određuju što smiju a što ne, u jugoslavenskoj republici Hrvatskoj. Kada bi naši vlastodršci imali i malo znanja, sposobnosti i vjere hrvatskih olimpijaca, već danas bi prekinuli sve diplomatske odnose sa Srbijom, uveli bi vizni režim Srbiji, pokrenuli bi kazneni postupak, raspisali međunarodnu tjeralicu i tražili izručenje četnika Nikolića i Vučića ili bi ih sami uhitili ako dođu u Hrvatsku, za zločine počinjene u Domovinskom ratu. Kazneno bi gonili Pupovca, Stanimiroviča, Mesića i slične na koje se ne primjenjuju hrvatski zakoni. Smijenili bi napokon četnike u policiji, pravosuđu i medijima, a promovirali bi i na funkcije postavljali Srbe branitelje, a ne Srbe četnike. Amerika i Izrael idu u rat za spas jednog svoga državljanina, a bijedni i nesposobni hrvatski političari, kada im agresori uhićuju branitelje, kukavički šute i sramote državu i branitelje. Zašto se ne očituju predsjednica ni premijer, zašto šuti Orepić, gdje je Šprlje? Što će nam izbori ako ćemo opet potvrditi ove iste marionete koje su sada na vlasti, ili ne daj Bože, još gore, ako će mo opet izabrati Milanovićeve antifašiste?

Hrvatska za sada ima samo hrabre branitelje i vrhunske sportaše, spremne za promjene, hoće li dobiti i takve birače odlučiti će hrvatska olimpijada 11. rujna 2016. godine.

Luka Podrug, dipl. iur., prvi na listi POMAK-a u X. izbornoj jedinici
Objavljeno: Hrvatski tjednik, 25.08.2016.